Luisteren

 

Hoe beluister ik Radio Barbier?

Ontdek hier alle mogelijkheden.

Hoe kan ik luisteren via mijn computer?

Je kan naar Radio Barbier wereldwijd luisteren via onderstaande webspeler.  Lukt het niet? Klik dan hier.

Om te luisteren klik je op dit logo -> 

Hoe kan ik luisteren via de televisie?

Voorlopig kan je ons alleen nog maar beluisteren via Proximus TV. Je zoekt daarvoor in de App store naar RadioLine. Deze app installeer je op je TV. Via de zoekfunctie vind je Barbier. Nog even opslaan bij je favorieten. Zo vind je ons altijd terug.

Hoe kan ik luisteren via een internetradio ?

In de meest gebruikelijke toestellen zal je ons vinden in de lijst bij het land "België".  Er zijn echter ook systemen op de markt die gebruik maken van een portaal die geen stations van het type "evenementenradio" toelaten (bijvoorbeeld Sonos en Marantz). In dat geval zal je onze URL handmatig moeten toevoegen. Voor Sonos is dat bij "Mijn Radiostations". Raadpleeg hiervoor de handleiding van het toestel. Gebruik de URL: http://luister.radiobarbier.be:8095/stream  

Hoe kan ik luisteren via een smartphone ?

De meeste radioportalen hebben Radio Barbier aan boord. Bij TuneIn Radio of Audials zal je ons echter niet vinden. Gebruik dan liever de app myTuner Free of RadioLine. Ze zijn gratis beschikbaar via de App Store of de Google Play Store

Hoe kan ik luisteren via een autoradio ?

Dit is enkel mogelijk indien je autoradio een verbinding met je smartphone toestaat. Je kan dan myTuner Free of RadioLine opstarten en luisteren via je autoradio. Ingebouwde systemen die werken via TuneIn Radio of Audials zullen voor ons helaas niet bruikbaar zijn. 

Hoe kan ik luisteren op FM ?

Dit is enkel mogelijk in de omgeving van Kruibeke wanneer we een vergunning hebben om op FM te mogen uitzenden. Wanneer het zover is, laten we dat uitgebreid weten via de sociale media en de pers. Hou ons in het oog!

Datums in 2023: van 8  tot 22 september en van 17 december tot 1 januari