Radio Barbier

2de PopQuiz

Radio Barbier organiseert ook dit najaar een quiz waar muziek in zit! Op vrijdag 13 oktober om 20u00 knallen we ruim 50 jaar van de beste popmuziek door de boxen van de bovenzaal van Ons Huis (O.L.Vrouwplein 9, Kruibeke). Is het nu Adèle of Abba? Billie Eilish of Beatles? Camille of The Cure? Demis Roussous of Dimitri Vegas? Ed Sheeran of Eddie Vedder? Ze komen allemaal aan bod in beeld én geluid. 

Popel jij om deel te nemen aan onze tweede Popquiz? Schrijf je dan snel in via onderstaande knop (max. 5p. per ploeg, vermelding van ploegnaam + namen deelnemers. € 20/ploeg).

Herfstradio Barbier

Uit de dromen van de zomer wordt in de herfst konfituur gemaakt.  Volgens deze bekende Vlaamse spreuk mag je dus weer het beste verwachten als je afstemt op Radio Barbier. Laat je verrassen door steeds weer vernieuwende programma's en muziekstijlen, gemengd met een behoorlijke portie lokale informatie.

Luister Online

Je kan Radio Barbier niet vinden op je FM-Radio?  Dat is jammer genoeg alleen mogelijk tijdens bepaalde periodes gedurende het jaar. In onze regio zijn er geen permanente FM-frequenties beschikbaar. 

We laten je via de website en sociale media ruim op voorhand weten wanneer we een vergunning voor een tijdelijke frequentie hebben.

Luister ondertussen naar je lokale radio via het internet. Het kan via je computer, een internetradio, je smartphone. Ja, het kan zelfs via sommige autoradio's!

Via de link hieronder kan je nu al luisteren.

HERBELUISTER

Barbier is meer dan dichtbij! 

Jouw favoriete radio heeft zijn definitieve intrek genomen in de voormalige taverne 't Ambachtje in Kruibeke, vlakbij de markt. Je vindt ons in de Ambachtstraat 4, naast café "Ons Huis".

We brengen vanuit onze nagelnieuwe radiostudio regelmatig gepresenteerde programma's, met het accent op wat er leeft in Kruibeke en Temse. Je kan ze online beluisteren. 

In september en december zijn we 14 dagen lang op je traditionele FM-radio te horen. Gedurende de rest van het jaar is dat enkel online. We houden je op de hoogte via de vertrouwde kanalen.