Radio Barbier

Barbier in maart

Februari is een korte maand en binnenkort beginnen we af te tellen naar maart. Bij Radio Barbier doen we dat met extra programma's aan het begin van de maand. Een overzicht vind je in "Huis-aan-Huis" van week 9

Winterradio Barbier

In het hart van de winter wordt een muzikale lente geboren.   Volgens deze bekende Vlaamse spreuk mag je dus weer het beste verwachten als je afstemt op Radio Barbier. Laat je verrassen door steeds weer vernieuwende programma's en muziekstijlen, gemengd met een behoorlijke portie lokale informatie.


1e Radio Barbier Platenbeurs

Kom gezellig plaatjes diggen op de allereerste Radio Barbier Platenbeurs.

Behalve een uitgebreid vinyl aanbod zullen er ook een aantal standen audiomateriaal en muzikale hebbedingen aanbieden!

Geniet tijdens je zoektocht van live dj's met een lekkere (lokale?) snack, cocktail of van een heerlijke Brixius (=bier lokaal gebrouwen in Kruibeke)!

Wil je meedoen als standhouder: mail naar: info@radiobarbier.be

Be there😎🍹

----

Radio Barbier 1ste Platenbeurs 

De Eenhoorn, Edmond Gorrebeeckstraat 14a, Kruibeke

Ingang: gratis vanaf 10 uur

Early Acces 9 uur: € 5

Luister Online

Je kan Radio Barbier niet vinden op je FM-Radio?  Dat is jammer genoeg alleen mogelijk tijdens bepaalde periodes gedurende het jaar. In onze regio zijn er geen permanente FM-frequenties beschikbaar. 

We laten je via de website en sociale media ruim op voorhand weten wanneer we een vergunning voor een tijdelijke frequentie hebben.

Luister ondertussen naar je lokale radio via het internet. Het kan via je computer, een internetradio, je smartphone. Ja, het kan zelfs via sommige autoradio's!

Via de link hieronder kan je nu al luisteren.

HERBELUISTER

Barbier is meer dan dichtbij! 

Jouw favoriete radio heeft zijn definitieve intrek genomen in de voormalige taverne 't Ambachtje in Kruibeke, vlakbij de markt. Je vindt ons in de Ambachtstraat 4, naast café "Ons Huis".

We brengen vanuit onze nagelnieuwe radiostudio regelmatig gepresenteerde programma's, met het accent op wat er leeft in Kruibeke en Temse. Je kan ze online beluisteren. 

In september en december zijn we 14 dagen lang op je traditionele FM-radio te horen. Gedurende de rest van het jaar is dat enkel online. We houden je op de hoogte via de vertrouwde kanalen.