Radio Barbier

Krokusradio Barbier

Voor je het weet is januari alweer voorbij. Maar zoals ieder eerste weekend van de maand is Radio Barbier weer trouw op de afspraak met een uitgebreid programmapakket. Luister online van 1 tot 5 februari. Voor nieuwe FM-uitzendingen moet je nog een maandje extra geduld hebben.

Het programmaschema vind je in Huis-aan-Huis (week 05), of hieronder:

Luister Online

Je kan Radio Barbier niet vinden op je FM-Radio? Dat is jammer genoeg alleen mogelijk tijdens bepaalde periodes gedurende het jaar. In onze regio zijn er geen permanente FM-frequenties beschikbaar.

We laten je via de website en sociale media ruim op voorhand weten wanneer we een vergunning voor een tijdelijke frequentie hebben.

Luister ondertussen naar je lokale radio via het internet. Het kan via je computer, een internetradio, je smartphone. Ja, het kan zelfs via sommige autoradio's!

Via de link hieronder kan je nu al luisteren.

HERBELUISTER

Barbier is meer dan dichtbij!

Jouw favoriete radio heeft zijn definitieve intrek genomen in de voormalige taverne 't Ambachtje in Kruibeke, vlakbij de markt. Je vindt ons in de Ambachtstraat 4, naast café "Ons Huis".

We brengen vanuit onze nagelnieuwe radiostudio regelmatig gepresenteerde programma's, met het accent op wat er leeft in Kruibeke en Temse. Je kan ze online beluisteren.

In december zijn we 14 dagen lang op je traditionele FM-radio te horen. Gedurende de rest van het jaar is dat meestal tijdens het eerste weekend van de maand. We houden je op de hoogte via de vertrouwde kanalen.