Radio Barbier

Bye bye 2022 - Hello 2023

Van 19 december 2022 tot 1 januari 2023 is Radio Barbier terug op FM in Kruibeke en omgeving.

Let op de frequentie! Uitzonderlijk hoor je ons op 88.1 FM.

Barbier kaapt Kruibeke

Met het eindejaar in het vooruitzicht kan je Radio Barbier echt overal tegenkomen. Als echte volleerde piraten kapen we enkele iconische locaties op het grondgebied van Kruibeke of net daarbuiten. Vanop die plaats gaan we dan live uitzenden via het internet.

Valt het gedurende het eerste weekend van de maand? Dan kan je ook meeluisteren via 87.6 FM op je gewone transistorradio.

Hou onze website, Facebook of Instagram in de gaten. Via die weg verklappen we je waar je ons kan vinden. Luister zeker ook via het internet naar Radio Barbier. Want voor je het weet zijn we meer dan dichtbij.

Luister Online

Je kan Radio Barbier niet vinden op je FM-Radio? Dat is jammer genoeg alleen mogelijk tijdens bepaalde periodes gedurende het jaar. In onze regio zijn er geen permanente FM-frequenties beschikbaar.

We laten je via de website en sociale media ruim op voorhand weten wanneer we een vergunning voor een tijdelijke frequentie hebben.

Luister ondertussen naar je lokale radio via het internet. Het kan via je computer, een internetradio, je smartphone. Ja, het kan zelfs via sommige autoradio's!

Via de link hieronder kan je nu al luisteren.

HERBELUISTER

Barbier is meer dan dichtbij!

Jouw favoriete radio heeft zijn definitieve intrek genomen in de voormalige taverne 't Ambachtje in Kruibeke, vlakbij de markt. Je vindt ons in de Ambachtstraat 4, naast café "Ons Huis".

We brengen vanuit onze nagelnieuwe radiostudio regelmatig gepresenteerde programma's, met het accent op wat er leeft in Kruibeke en Temse. Je kan ze online beluisteren.

In december zijn we 14 dagen lang op je traditionele FM-radio te horen. Gedurende de rest van het jaar is dat meestal tijdens het eerste weekend van de maand. We houden je op de hoogte via de vertrouwde kanalen.