Radio Barbier

Halloween-radio

Op zondag 31 oktober zorgt Radio Barbier voor het muzikale behang bij jouw Halloween-viering. Griezel mee tussen 14 en 24 uur.

Kom verkleed tussen 14 en 18 uur naar onze studio en win een verrassing. Misschien ga je zelfs aan de haal met een Family-ticket voor een bekend pretpark.

Halloween-radio, zondag 31 oktober van 14 tot 24 uur

Luister Online

Je kan Radio Barbier niet vinden op je FM-Radio? Dat is jammer genoeg alleen mogelijk tijdens bepaalde periodes gedurende het jaar. In onze regio zijn er geen permanente FM-frequenties meer beschikbaar.

We laten je via de website en sociale media ruim op voorhand weten wanneer we een vergunning voor een tijdelijke frequentie hebben.

Luister ondertussen naar je lokale radio via het internet. Het kan via je computer, een internetradio, je smartphone. Ja, het kan zelfs via sommige autoradio's!

Via de link hieronder kan je nu al luisteren.

Barbier is meer dan dichtbij!

Jouw favoriete radio heeft zijn definitieve intrek genomen in de voormalige taverne 't Ambachtje in Kruibeke, vlakbij de markt. Je vindt ons in de Ambachtstraat 4, naast café "Ons Huis".

We brengen vanuit onze nagelnieuwe radiostudio regelmatig gepresenteerde programma's, met het accent op wat er leeft in Kruibeke en Temse. Je kan ze online beluisteren.

In juni en september zijn we 14 dagen lang op je traditionele FM-radio te horen. We houden je op de hoogte via de vertrouwde kanalen.

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image